Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Δεν ανήκουμε σε εκείνους που παρατηρούν τα πράγματα να συμβαίνουν… αλλά σε εκείνους που προκαλούν τα πράγματα να συμβούν.

Ως συμπολίτες, θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση σας, με εχέγγυα για την επιτυχία μας το όραμα, τις ικανότητες, τη διαδρομή ζωής, την καταγεγραμμένη επιτυχημένη επαγγελματική μας πορεία,  τις δυνατότητες και την εμπειρία μας. Είμαστε υπέρμαχοι της απαιτητικής οργανωμένης δουλειάς με αποτέλεσμα και εξωστρέφεια.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι η καλοδουλεμένη και αξιοκρατικά δομημένη ομάδα.

Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις σε αυτό τον τόπο, έντιμοι πολίτες και φωτεινά μυαλά. Βγαίνουμε μπροστά χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και χωρίς υποτέλειες, για να τους παρακινήσουμε, να τους ενεργοποιήσουμε, να εμπνευστούν σε ένα υγιές σύγχρονο πολιτικό περιβάλλον, να ασχοληθούν και σύντομα να πάρουν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους. 

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε το κύρος του Δήμου που έχει χαθεί.

Ο Δήμος οφείλει να γίνει το σπίτι του κάθε Ζακυνθινού, να σκέφτεται ότι του ανήκει και να το βλέπει για δικό του. Να καμαρώνει πανελληνίως και παγκόσμια για το νησί του. Η Ζάκυνθος γέννησε μορφές και δημιούργησε πολιτισμό, ο ιστορικός της ρόλος αποδεικνύει την αναγνωρισιμότητα και τον σεβασμό γενιών και γενιών. 

Οραματιζόμαστε μια άλλη Ζάκυνθο, που θα αναπτύξει μια νέα πρωτόγνωρη δυναμική και θα οδηγεί τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.

Έχουμε χρέος από την πρώτη μέρα, να βάλουμε μπροστά τις μηχανές.

Θέλουμε να παραδώσουμε μετά το πέρας της θητείας μας, μία Ζάκυνθο με λυμένα βασικά προβλήματα και με έτοιμες τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. Ένα νησιωτικό δήμο με ανοιχτές τις πόρτες, γεμάτο φως. Να δημιουργήσουμε συνθήκες μέσα από τις οποίες θα εκφραστούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Να δώσουμε κίνητρα και να προκαλέσουμε νέους θεσμούς.