Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η πορεία μου σαν αυτοδημιούργητος άνθρωπος και σαν πολίτης αυτού του τόπου, έχει δείξει αποτελέσματα που προήλθαν από την συνεργασία με φορείς και ανθρώπους. Η εμπειρία μου έχει διδάξει τον τρόπο για να στελεχώσω ομάδα και συνεργάτες για την επίλυση απλών και σύνθετων προβλημάτων. Ο συνδυασμός μας, αποτελεί μια πραγματικά ανεξάρτητη, πολυπρόσωπη, ικανή, ομαδική και μοναδική αυτοδιοικητική πρόταση. 

avramis

ΑΒΡΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είμαι απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ και πατέρας δύο παιδιών.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ονομάζομαι Αδαμοπούλου Σοφία . Ζω στην Ζάκυνθο με την οικογένειά μου και έχω 2 παιδιά. Εργάζομαι στον όμιλο επιχειρήσεων ΛΕΩΝ Α.Ε. ως υπεύθυνη λογιστηρίου από το 2021. Διαθέτω πολυετή εμπειρία σε τραπεζικές θέσεις καθώς και σε θέσεις λογιστηρίου. Συγκεκριμένα στην τράπεζα Eurobank εργαζόμουν από το 2002 έως και το 2016, σε διάφορες θέσεις με την τελευταία να είναι υποδιευθύντρια του καταστήματος Ζακύνθου. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΑΜΠΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΙΔΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Αμπελάς Αλέξανδρος. Κατάγομαι από το νησί της Ζακύνθου όπου και διαμένω έως σήμερα. Έχω σπουδάσει στο ΤΕΙ της Καρδίτσας, στο τμήμα Σχεδιασμού Επίπλων και Τεχνολογίας Ξύλου και εργάζομαι στον τομέα μου σαν ιδιωτικός υπάλληλος στο κατάστημα Μωραΐτης. Εκτός των άλλων, είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχω υπάρξει Πρόεδρος φοιτητικής παράταξης στο ΤΕΙ Καρδίτσας από το 2005 έως και το 2008, καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής μου από το 2007 έως και το 2008.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Αντωνάτου Μαρία και ζω στο νησί της Ζακύνθου. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολούμαι με τις Τουριστικές Επιχειρήσεις.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΙΔΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Βαρδακαστάνη Φωτεινή και είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Βασιλάκος Αντώνης. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Ιχθυολογίας και είμαι υπάλληλος Ομίλου Τηλε/νιών.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΕΡΤΖΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ

Ονομάζομαι Βερτζάγιας Δημήτρης και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού. Είμαι από το 2019 έως και σήμερα, Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ζακύνθου καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του χορευτικού συγκροτήματος “Φιόρο του Λεβάντε”.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΕΡΤΖΑΓΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ

Ονομάζομαι Βερτζάγιας Διονύσης και είμαι από τα Πηγαδάκια Ζακύνθου, όπου είμαι και εν ενεργεία Πρόεδρος της εν λόγω Κοινότητας. Είμαι παντρεμένος κι έχω αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια. Όπως λέει και ο Γιώργος Τσουρουνάκης… «η Ζάκυνθος πρέπει να αλλάξει… και θα αλλάξει». Από εμάς εξαρτάται. Αν το πιστέψουμε, μπορούμε να το πετύχουμε.
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΟΥΤΟΥ ΜΑΓΔΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Βούτου Μαγδαληνή (Μάγδα) και είμαι από το Καταστάρι Ζακύνθου.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΑΡΕΤΗ

πρώην ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΚΑ/ΕΟΠΠΥ

Ονομάζομαι Βυθούλκα Αρετή και είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά και ένα εγγονάκι. Είμαι πρώην υπάλληλος ΙΚΑ-ΕΟΠΥ και πρώην Δημοτική Σύμβουλος. Έχω υπάρξει Πρόεδρος Βρεφονηπιακών και Βρεφικών Σταθμών Δήμου Ζακύνθου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των παραπάνω. 

gardelis

ΓΑΡΔΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Γαρδέλης Κωνσταντίνος και είμαι από τη Λιθακιά Ζακύνθου. Υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος του Λαγανά , τρεις φορές Πρόεδρος στην κοινότητα Λιθακιάς, Ιδρυτικό μέλος της ομάδας Έκτακτης Ανάγκης Ζακύνθου. Επίσης, Ιδρυτικό μέλος στην Περιβαλλοντική Ομάδα Ζακύνθου Natura di Zante”. Είμαι βραβευμένος από τη Περιφέρεια και τον Δήμο για τις πυρκαγιές στη Λιθακιά και στο Κερί. Οι βραβεύσεις αυτές απονέμονται στις ομάδες Πυρασφάλειας της Ζακύνθου και στους εθελοντές. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Γιακουμέλος Δημήτρης, ή αλλιώς ¨Χαλικερός¨ και κατάγομαι από το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου ως προσωπικός γυμναστής- προπονητής εσωτερικής ποδηλασίας – εκπαιδευτής λειτουργικής προπόνησης – ναυαγοσώστης. Τέλος, είμαι ενεργό μέλος σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ονομάζομαι Γιακουμέλου Αικατερίνη και είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος σε εταιρία Διαχείρισης Καταλυμάτων- Υπεύθυνη Τμήματος Κρατήσεων. Έχω τελειώσει το τμήμα Τοπογραφίας – ΤΕΙ Αθήνας, έχω υπάρξει μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνάδου, Μέλος Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πλάνου «Το Τσιλιβί».

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Oνομάζομαι Γιαννούλης Πέτρος και είμαι από το όμορφο Βασιλικό Ζακύνθου. Είμαι επιχειρηματίας και επί σειρά ετών πρόεδρος του χωριού. Θα συνεχίσω να παλεύω για τη Ζάκυνθο που τόσο αγαπώ αλλά και για το χωριό μου. 

 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΓΙΑΤΡΑ ΑΜΑΛΙΑ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΚΑ

Ονομάζομαι Γιατρά Αμαλία (του Μαρίνου), κατάγομαι από το χωριό Μαριές-Δ. Ελατίων και είμαι Διοικητική Υπάλληλος Τοπικής Μονάδας ΕΦΚΑ Νομού Ζακύνθου.  

Έχω παρακολουθήσει επί σειρά ετών πιστοποιημένα σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΚΔΔ), επίσης σεμινάρια θεάτρου και χρόνια μελέτης εκμάθησης κλασσικής κιθάρας και θεωρία μουσικής.  
Είμαι ενεργό τακτικό μέλος στο ΔΣ της κοινωνικής επιχείρησης Δήμου Ζακύνθου (ΚΕΔΥΖ) και αναπληρωματικό μέλος στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς νομού Ζακύνθου.

Γενικότερα ασχολούμαι με τα κοινά, με ενδιαφέρει η προσφορά και η εξέλιξη. Όλα αυτά θα τα πετύχουμε με τον κ. Γιώργο Τσουρουνάκη και την «Δύναμη Ελπίδας», καθώς έχουμε κοινούς στόχους και όραμα για αυτόν τον τόπο: να αγωνιστούμε για ισότιμη διαβίωση και ίσα δικαιώματα για όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΓΡΑΜΨΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Ονομάζομαι Γράμψας Γιώργος (Σκατζής) και είμαι από τους Αμπελόκηπους Ζακύνθου. Είμαι απόφοιτος Λυκείου, επιπλοποιός κι έχω δύο παιδιά. Είμαι εν ενεργεία πρόεδρος χωριού Αμπελοκήπων και πρώην αντιπρόεδρος χωριού Αμπελοκήπων, καθώς και  Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006. Έχω προσφέρει δωρεάν κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό των Αμπελοκήπων όσον αφορά τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση. Επίσης, έχω προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση στη «Ξενοπούλειο βιβλιοθήκη» και δωρεάν υλικά στο μεγάλο δρώμενο της «Γκιόστρας». Αγωνίζομαι για μια άλλη Ζάκυνθο, που δεν θα της λείπει τίποτα!

lila

ΔΑΓΔΙΝΕΛΗ ΙΟΥΛΙΑ (ΛΙΛΑ)

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ CHEERS BAR (ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΓΑΝΑ)

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ για να αγωνιστώ για ισότιμη διαβίωση, για ασφάλεια και αξιοπρέπεια στον χώρο εργασίας, για ακύρωση των στερεοτύπων στην κοινωνία μας. Η προσπάθεια είναι κοινή και το αποτέλεσμα εξαρτάται από όλους μας.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Αντώνης Δραγώνας είναι Σμήναρχος και κατάγεται από το Καλιπάδο Ζακύνθου. Είναι γνωστός στη Ζακυνθινή κοινωνία, καθώς πολλά ζακυνθινόπουλα διαχρονικά, υπηρέτησαν την θητεία τους ως στρατεύσιμοι στη πολεμική Αεροπορία υπό τις διαταγές του, όπου στελέχωσε ως Διοικητής Μοιρών-Σμηνών, πολλές Πτέρυγες και Σμηναρχίες Μάχης. Η Ελληνική Πολιτεία τον έχει εντάξει δια βίου στα τάγματα αριστείας και του έχει απονεμηθεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο «Χρυσός Σταυρός της Τιμής» και ο «Χρυσός Ταξιάρχης του Φοίνικος». 

Μετά την αποστρατεία του διαμένει μόνιμα στη Ζάκυνθο κι έχει αποκτήσει μια θαυμάσια οικογένεια, με τη σύζυγό του Μαρία, καθηγήτρια Φιλόλογο και τον γιο τους Δημήτρη, ασκούμενο Δικηγόρο.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Ονομάζομαι Δραγώνας Χαράλαμπος, είμαι ιδιώτης ιατρός και συγκεκριμένα Ρευματολόγος – Παθολόγος με ιατρείο στην Πόλη της Ζακύνθου και το Καταστάρι, από όπου κατάγομαι. Έχω στο βιογραφικό μου πολυετείς σπουδές στο εξωτερικό και είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Νυρεμβέργης στην Γερμανία. Είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου καθώς και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της περιφερειακής ενότητας Ζακύνθου «Η Στοργή».

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΖΑΜΠΑΖΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ονομάζομαι Ζαμπάζας Διονύσιος και είμαι από τη πόλη της Ζακύνθου, από τα Ταμπάκικα. Έχω σπουδάσει στη Φιλοσοφική σχολή Ιωαννίνων και πλέον είμαι ελεύθερος Επαγγελματίας. Με λυπεί ιδιαίτερα να βλέπω να κυριαρχεί αυτή η διαχρονική, κακή κατάσταση στο νησί μου, και είμαι εδώ για να γίνω ένας από αυτούς που θα δώσουν ένα τέλος στη παρατεταμένη βραδύτητα.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΖΟΥΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Ζουπάνος Γιώργος και κατάγομαι από τη Ζάκυνθο. Είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (Ψυκτικός). Είμαι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κυψέλης και ενεργός πολίτης. Συμμετέχω σε οτιδήποτε αφορά τον εθελοντισμό και ιδίως την αιμοδοσία.

zontos

ΖΩΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ονομάζομαι Ζώντος Ανδρέας, είμαι από τον Αγ. Λέοντα και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Διατηρώ ταβέρνα στο Πόρτο Λιμνιώνα , είμαι 35 χρόνια επιχειρηματίας ,με εμπειρία και δραστηριοποίηση στον τουρισμό αλλά έχω και χρόνια δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα. Έχω συνείδηση και ανησυχία για το τόπο μου και αποφάσισα να συμμετέχω στην  «Δύναμη Ελπίδας»  γιατί το πρόσωπο του κ. Τσουρουνάκη μου εμπνέει εμπιστοσύνη, εκτίμηση και σεβασμό. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΘΕΟΔΟΣΗ-ΓΕΩΡΓΙΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Ονομάζομαι Θεοδόση – Γεωργιλά Ανδριάνα γεννήθηκα και ζω στις Βολίμες. Μητέρα δυο παιδιών , παντρεμένη στο τόπο μου με τον Αναστάσιο Ακτύπη και εργαζόμενη από εικοσαετίας στο Βοήθεια στο Σπίτι. Από δεκαετίας οργανωμένη στο Σωματείο Εργαζομένων της Κ.Ε.ΔΗ.Ζ με τρείς θητείες εκπροσώπου εργαζομένων και δυο θητείες προέδρου. 

Προβληματισμένη με τα κοινά και απογοητευμένη από την εγκατάλειψη του τόπου μου ψάχνοντας την <<ΕΛΠΙΔΑ>> θέτω τον εαυτό μου υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τη <<ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ>> με τον Γιώργο Τσουρουνάκη.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΘΕΟΔΟΣΗ ΓΙΩΤΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ως μια εργαζόμενη γυναίκα, θέλω να ζήσω σε μια Ζάκυνθο, που θα ισχύει απόλυτα ο κανόνας «ίση αμοιβή για εργασία ίσης αξίας». Θέλω ανάληψη αξιωμάτων και διευθυντικών θέσεων με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα και όχι το φύλο. Θέλω ίσα δικαιώματα παντού 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ονομάζομαι Θεοδόσης Σπύρος ή αλλιώς ¨Νόμπελος¨ και κατάγομαι από τη Ζάκυνθο. Είμαι απόφοιτος Α.Ε.Ι. ΕΚΠΑ, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Δραστηριοποιούμαι ως υπάλληλος εταιρίας Φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς κι ως προπονητής αντισφαίρισης. Έχω υπάρξει ταμίας Συλλόγου Κρητών Ζακύνθου (η Μεγαλόνησος). Γενικά ασχολούμαι με τα κοινά κι όσον αφορά τη Ζάκυνθο ευελπιστώ και θα παλέψω για να ανακάμψει.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Κακολύρης Γιώργος και είμαι από τη πόλη της Ζακύνθου. Έχω σπουδάσει Τουριστικά στο Δημοτικό ΙΕΚ  και είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος. Έχω δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, καθώς είμαι πλέον παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει ένα παιδάκι. Θα αγωνιστώ για αυτό το νησί, για να το δω όπως του αξίζει. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Κακοκλύρης Ιωάννης και είμαι από το Καλαμάκι Ζακύνθου. Είμαι παντρεμένος κι έχω αποκτήσει ένα παιδάκι. Δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στον χώρο του Τουρισμού και θα ήθελα να αγωνιστώ για έναν ποιοτικότερο τουρισμό. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΛΑΜΒΡΕΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Το όνομά μου είναι Καλαμβρέζου Ιωάννα του Γεωργίου. Είμαι επιχειρηματίας κι έχω σπουδάσει στο ΙΕΚ αισθητικής.

kampitsis

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Ο Θοδωρής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όλη η Ζάκυνθος γνωρίζει το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι, είμαστε όλοι υπερήφανοι για την πορεία του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση ως σκηνοθέτης και ηθοποιός. Συνεχίζει να υπηρετεί τον πολιτισμό στο νησί που τόσο αγαπάει και έχει να επιδείξει πολυετή προσφορά από θέσεις ευθύνης στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, τη Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου,το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου. Το ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα τον οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά του νησιού, παραμένοντας έως και σήμερα διεκδικητικός και δραστήριος ως δημοτικός σύμβουλος.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗ ΝΙΚΗ

Πιστεύω στη δύναμη της συλλογικότητας. Πιστεύω στις ικανότητες μας. Πιστεύω βαθιά στην ανάγκη μιας μεγάλης αλλαγής που χρειάζεται το νησί μας. Για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ανθρώπινη Ζάκυνθο.  

κανδιανος

ΚΑΝΔΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Κανδιάνος Νικόλαος και είμαι 49 ετών. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι με τον Τουρισμό και τα Αγροτικά. Είμαι παντρεμένος κι έχω αποκτήσει τρία παιδάκια.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΝΕΛΛΗ ΖΩΗ

Το όνομά μου είναι Κανέλλη Ζωή και είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Έχω τελειώσει τη σχολή Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑ.ΜΑΚ. Είμαι μέλος της χορευτικής ομάδας πολιτιστικού συλλόγου Σκουλικάδου «Ερωτόκριτος» και γενικά μου αρέσει να συμμετέχω στα δρώμενα του νησιού.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΠΝΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Καπνίσης Κωνσταντίνος και είμαι από το Ρόιδο Ζακύνθου. Είμαι υδραυλικός, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας μου, έχω κάνει διάφορα επαγγέλματα, έχοντας αποκτήσει πολλές γνώσεις και εμπειρία (Μηχανικός αυτοκινήτων κ.α.) Με πονάει να μεγαλώνω σε αυτόν τον παραμελημένο τόπο, για αυτό κι αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του κ.Τσουρουνάκη γιατί βλέπω την λαχτάρα του να αλλάξει επιτέλους αυτό το πληγωμένο νησί. Εγώ με τη σειρά μου, θα κάνω ό,τι χρειαστεί. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΑΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ονομάζομαι Κάρδαρης Ιωάννης και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τσουρουνάκη Γιώργου «Δύναμη Ελπίδας». Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στη Ζάκυνθο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΑΤΕΙ Λαμίας, απόφοιτος της ΕΣΠΑΙΤΕ Πάτρας και εργάζομαι τα τελευταία 23 χρόνια ως εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Ζακύνθου. Έχω διατελέσει με σεβασμό και σύνεση στον εκπαιδευτικό μου ρόλο σε θέσεις ευθύνης ως αναπληρωτής διευθυντής και ως υποδιευθυντής. Παράλληλα δραστηριοποιούμαι και στον κλάδο του τουρισμού στον τομέα εστίασης. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Κάρδαρης Κωνσταντίνος, γνωστός κι ως Τζεβάς. Είμαι από την πόλη της Ζακύνθου και πλέον μένω στο χωριό των Λαγκαδακίων. Είμαι ποδοσφαιριστής και μέλος της  ΑΠΣ  Ζακύνθου. Έτσι όπως προσφέρω τόσα χρόνια στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, θέλω να προσφέρω και σε αυτό το νησί. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΑΣΚΑΡΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ συνάντησα επιχειρηματίες, εμπόρους, γεωργούς, κτηνοτρόφους, επιστήμονες, νέους, ανέργους, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται κανείς; Η απαίτηση για αλλαγή είναι καθολική στη ζακυνθινή κοινωνία. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΛΑΜΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Βυθούλκα- Κλαμπάνη Μαρία (Μραγώτα). Έχω γεννηθεί στη Ζάκυνθο και είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος. Νοιάζομαι πολύ για τον τόπο μου και θέλω να τον δω να αλλάζει. Ασχολούμαι με τα κοινά κι έχω υπάρξει πρόεδρος  του Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου.

koklas

ΚΟΚΛΑΣ-ΒΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ο Κώστας είναι ένας νέος άνθρωπος με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και στην πολιτική εν γένει, καθώς εκτός από Αντιδήμαρχος έχει διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ και αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ. Η πόλη της Ζακύνθου είναι, δυστυχώς, υποβαθμισμένη. Η λύση που προτείνουμε την επόμενη ημέρα είναι η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης σε 4 άξονες: Α. Δημιουργία πάρκινγκ περιμετρικά της πόλης. Β. Θέσεις πάρκινγκ για τους μόνιμους κατοίκους και ωριαία στάθμευση στο κέντρο της πόλης. Γ. Κόμβοι στις εισόδους της πόλης. Δ. Αστική συγκοινωνία. Επίσης εκκρεμεί η έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης και η αλλαγή χρήσης των δρόμων ως πεζόδρομοι. Στόχος μας επίσης η εφαρμογή των κανονιστικών αποφάσεων του Δήμου και η καταπολέμηση της αφισορρύπανσης, όπως πιλοτικά είχε γίνει με τη χωροθέτηση συγκεκριμένων σημείων. Είμαστε ενάντια στις ανέξοδες υποσχέσεις και οπαδοί των λύσεων που μπορούν να υλοποιηθούν, πάντα με τη στήριξη των πολιτών. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΚΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΠΕΤΙΛΟΝ)

Ονομάζομαι Σάκης Κόκλας (Πετιλόν) και είμαι από την όμορφη Ζάκυνθο. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδάκια κι εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι πρόεδρος ομάδας Ζακύνθου ΑΠΣ (Ζάκυνθος 1961) και πρώην πρόεδρος των Φιλάθλων Ζακύνθου. Είμαι μέλος Ερυθρού Σταυρού Ζακύνθου αλλά και εθελοντής αιμοδοσίας. Ακόμα είμαι μέλος του “Στηρίζω” και συνδρομητής του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΚΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Κόκλα Κωνσταντίνα – Μαρία (Βενέτικου). Ζω στο νησί της Ζακύνθου και είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Οικονομία και Επικοινωνία Πολιτιστικών και Τουριστικών μονάδων στο ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Επειδή αγαπώ τον τόπο μου, είμαι ενεργό μέλος στα δρώμενα και στις διοργανώσεις. Έχω συμμετάσχει στον Σύλλογο Παραδοσιακών χορών της κ. Τσουράκη Μαρίας, στην ομάδα Rugby της Ζακύνθου, καθώς και στον Φιλοζωικό Σύλλογο Άμφισσας. Τέλος, έχω συμμετάσχει στα κοινωνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα της Ζακύνθου (φροντίδα αδέσποτων ζώων, μέλος βιβλιοθήκης Ζακύνθου, οπαδός ομάδας Ζακύνθου ΑΠΣ κ.α.)

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΛΤΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ονομάζομαι Κολτούκης Λάμπρος και είμαι Επιχειρηματίας. Είμαι ενεργός πολίτης, έχω υπάρξει Ιδρυτικό μέλος αυτοκινητιστικής λέσχης  Ζακύνθου, καθώς και πρώην γραμματέας και υπεύθυνος τύπου (Α.Λ.Ε.Ζ). Κοινωνικές δράσεις: Μέσω της ΑΛΕΖ (Ίδρυμα Ελπίδα, Δωρεές κτλ.)

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Ονομάζομαι Κοντονής Χρήστος και είμαι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμακίου από το 2019 έως και σήμερα. Έχω εκλεγεί 2 φορές ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας στο Καλαμάκι καθώς είχα την ίδια θέση από το 2011 έως και το 2014. Δραστηριοποιούμαι ενεργά στην κοινότητά μου, καταβάλλοντας προσωπική εργασία προκειμένου να λύνω όσο πιο πολλά προβλήματα μπορώ για τους συγχωριανούς μου, όσο μου επιτρέπει η θέση μου ως Πρόεδρος. Εργάζομαι ως καθηγητής ηλεκτρολόγος στα ΕΠΑΛ Ζακύνθου αλλά και ως υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΡΔΕΛΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟΥ

Ονομάζομαι Κορδέλλος Μαρίνος, είμαι από το Κάτω Γερακαρίο Ζακύνθου και είμαι απόφοιτος Α.Ε.Ν. Μηχανικών. Είμαι συνταξιούχος, Α’ μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, τεχνικός σύμβουλος Ναυτιλιακών Αταιρειών– Αρχιμηχανικός και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. Επίσης, είμαι πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου «Ευαγγελίστρια» στο Κάτω Γερακαρίο (2012-2016) και εν ενεργεία Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γερακαρίου από το 2014 έως και σήμερα. Τέλος, είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κάρδαρη. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ονομάζομαι Κοτσώνης Ανδρέας και είμαι από το Αργάσι Ζακύνθου. Είμαι εν ενεργεία πρόεδρος της κοινότητας αλλά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Ασχολούμαι 30 χρόνια με τα κοινά  και είμαι πρώην οικονομικός επόπτης επιμελητηρίου ΕΠΣ  Ζακύνθου . Τέλος, είμαι Διοικητικό μέλος και πρώην αντιπρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Λέγομαι Κουρούμαλος Αναστάσιος και είμαι μόνιμος κάτοικος Κατασταρίου. Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή ΚουρουμάλουΓκούσκου κι έχουμε αποκτήσει έναν γιο, τον Μαρίνο. Τέλος, είμαι συνταξιούχος ηλεκτρικών σιδηροδρόμων Αθηνών-Πειραιώς. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Είμαι η Κουρουμάλου Στυλιανή ή αλλιώς Λέλα, είμαι απόφοιτη Λυκείου και είμαι εποχιακή υπάλληλος. Έχω συμμετάσχει στη ZANTE STRAYS και είμαι ενεργό μέλος όσον αφορά τον Εθελοντισμό και ιδίως την Φιλοζωική. Μου αρέσει ο αθλητισμός και γενικά οι εξωτερικές δράσεις.

κουτουλογενης

ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ονομάζομαι Κουτουλογένης Δημοσθένης και είμαι από το Λαγωπόδο Ζακύνθου. Είμαι γυμναστής-πυροσβέστης κι εξασκώ και τα δύο επαγγέλματα. Είμαι απόλυτα ενεργός σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Είμαι εδώ, σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και οικογένεια που δημιούργησε ο Γιώργος Τσουρουνάκης ,για να προσφέρω το καλύτερο στο νησί μας. Γιατί μας αξίζει! 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΥΒΕΤΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

Ονομάζομαι Κυβετός Ανθρωπάκης Τιμόθεος και είμαι από το Μαχαιράδο Ζακύνθου. Ασχολούμαι με τη Γεωργία και είμαι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδάκια. Είμαι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος  στον Δήμο Αρτεμισίων με τον –τότε- Δήμαρχο  Σκοπιώτη Αγαλιώτη. Επί της τότε θητείας μου στο Δήμο Αρτεμισιών, είναι γνωστό κι αποδεδειγμένο ότι υπήρξε ένας από του ελάχιστους Δήμους σε όλη την Ελλάδα με μηδενικό χρέος. Για το ίδιο έργο θα αγωνιστώ και τώρα αλλά και για ακόμα περισσότερα στο πλευρό του Τσουρουνάκη Γιώργου και τη Δύναμη Ελπίδας. 

379872020_847076470162863_7144219575854318482_n

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ονομάζομαι Κωνσταντινίδης Ανέστης. Κατάγομαι από τον Παντοκράτορα Ζακύνθου και εργάζομαι ως Υγειονομικός Επιθεωρητής στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου από το 2004 έως σήμερα. Επίσης έχω απασχοληθεί για αρκετά χρόνια με τον τομέα του τουρισμού. Είμαι πτυχιούχος Υγιεινολόγος, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Επιστήμες της Δημόσιας και Περιβαλλοντικής Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Κατέχω πτυχίο στην Εφαρμογή του Συστήματος HACCP από το Royal Institute Of Public Health της Αγγλίας. Έχω συμμετάσχει σε περί τα 40 Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, στον τομέα της Δημόσιας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, από διάφορους κρατικούς και επίσημους φορείς. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει 3 παιδιά. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ονομάζομαι Κωστής Δημήτρης (Σκαλιώτης) του Διονυσίου και είμαι αγρότης-επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Πάντων. Είμαι παντρεμένος κι έχω αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τρία παιδιά και τέσσερα εγγονάκια. Αγωνίζομαι χρόνια στη τοπική αυτοδιοίκηση σαν σύμβουλος και έχω γνώση των προβλημάτων. Από το 2006-2010 ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αρτεμισίων, και για ένα χρόνο υπήρξα Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Πρόεδρος Αθλητικών Οργανισμών Δήμου Αρτεμισίων. Από το 2010 έως και σήμερα (2023) είμαι πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Πάντων και ενεργός σε όλους τους Συλλόγους του χωριού. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι για τη Ζάκυνθο, και πάντα θα αγωνίζομαι για το καλό της τοπικής αυτοδιοίκησης και το χωριό μου.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΛΑΖΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ονομάζομαι Λάζαρης Πέτρος και είμαι από το Μουζάκι Ζακύνθου. Είμαι Ζαχαροπλάστης και χρόνια πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης στο Επιμελητήριο, αλλά και πρώην πρόεδρος Επιχειρηματιών  Παραλιακής Ζώνης.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Ειρήνη Λασκαρίδου και εδώ και αρκετά χρόνια διαμένω στη Ζάκυνθο. Έχω σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο και αργότερα στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχω εργαστεί ως αρχιτέκτων μηχανικός για αρκετά χρόνια στην Αθήνα σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία όπως το Zege Architects – Zeppos Georgiadi και το Kordas Architects. Για την ώρα συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι ως αρχιτέκτονας στο νήσι. Είμαι σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού. Επιθυμώ να ασχοληθώ με το χώρο της πολιτικής για το καλό του νησιού μας. 

leftakis

ΛΕΥΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ονομάζομαι Διονύσης Λευτάκης και είμαι απόφοιτος  της Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων και εργάστηκα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών ως Τεχνικός Δικτύων (Συνταξιούχος ΟΤΕ). Διετέλεσα Κοινοτικός Σύμβουλος Κοινότητας Κατασταρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλυκών 2006-2010 με Δήμαρχο τον Αντώνη Γκούσκο, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλυκών 2006-2010, Μέλος ΔΕΥΑΖ (Δ.Σ.) 2006-1010, Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου 2010-2012, Ιδρυτικό μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου «Μορφές», Ιδρυτικό  Μέλος Κίνησης Ενεργών Πολιτών 2010 , Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος Δ.Σ. μέχρι και σήμερα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Βραχίωνας». 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑ ΒΟΥΛΑ

Το όνομά μου είναι Μαλαπέτσα Παρασκευή (Βούλα) και κατάγομαι από τη Ζάκυνθο. Μένω στο όμορφο χωριό του Αλυκανά και είμαι υπεύθυνη καταστήματος εστίασης. Έχω σπουδάσει στην Επαγγελματική σχολή και έχω συμμετάσχει στη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και για αυτό είμαι ενεργή σε οτιδήποτε αφορά τον εθελοντισμό. Μία από τις προσφορές μου είναι η αποκομιδή των απορριμάτων από την περιοχή του Λαγανά.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΝΤΕΝΗΣ)

Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο το 1983, όπου συνεχίζώ να διαμένω μέχρι σήμερα. Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος, πτυχιούχος Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος, ενώ τα τελευταία χρόνια συνέχισα να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία, και τη Φωτογραφία. Αρθρογραφώ σε διάφορα τοπικά έντυπα και ιστοσελίδες, πάνω σε πολιτικά αλλά και επιστημονικά θέματα που άπτονται της ειδικότητάς μου. Έχώ διατελέσει κατά καιρούς, παραγωγός και εκφωνητής ραδιοφωνικών εκπομπών. Έχω συμμετάσχει σε δεκάδες επιστημονικές ημερίδες και σεμινάρια με θέμα το περιβάλλον, είτε ως κύριος ομιλητής, είτε ως εισηγητής, είτε ως διοργανωτής. Υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ζακύνθου (ΦΟ.Δ.Σ.Α), κι έχω διατελέσει ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου. Τα τελευταία χρόνια έχω πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, έχοντας βραβευτεί από τον όμιλο UNESCO για τα έργα μου. Είμαι συγγραφέας έχοντας εκδώσει 4 βιβλία. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Από το 2010 είμαι μέλος της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.) Το 2011 ήμουν γραμματέας του συλλόγου προστασίας αδέσποτων ζώων “Η Λάηκα”.  Από το 2017 έως και τον Αύγουστο του 2019 διατέλεσα αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Ζακύνθου. Το 2018 εκλέχθηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εφέδρων Αξιωματικών Ζακύνθου .

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ονομάζομαι Μαρίνος Αριστοτέλης , είμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας και έχω αρκετές διακρίσεις και συμμετοχές στον. Αθλητισμό σε αγώνες Στίβου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες με μέγιστη κατάκτηση 4η Θέση σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2004 Αθήνα και 2008 Πεκίνο. Επίσης έχω αρκετές διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκούς (2 Χρυσά, 1 Αργυρό, 2 Χάλκινα και 4η Θέση), Παγκόσμιο (2η Θέση), Πανελλήνιο (46 Χρυσά και 1 Αργυρό) και συμμετοχές σε Διεθνή Meetings (2 Χρυσά, 3 Αργυρά, 1 Χάλκινο). 

Έχω καταρρίψει 8 φορές το Πανελλήνιο στα 100μ. με  ατομικό ρεκόρ 11.70 που αποτελούσε και Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ από 22/09/2004 έως 12/09/2008, στα 200μ. 6 φορές το Πανελλήνιο με Ατομικό ρεκόρ: 23.57 που αποτελούσε και Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ από 24/09/2004 έως 14/09/2008. Στο Μήκος έχω Ατομικό ρεκόρ: 5.95μ που αποτελεί και Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ από 09/09/2008 και στα αγωνίσματα 800μ. και 1500μ. 2.37:85 και 5.55:30 αντίστοιχα. 

Επίσης διάφορες συμμετοχές σε Meetings είναι Τσεχία-Πράγα (2η Θέση), Ελλάδα-Καλαμάτα (1η Θέση 2 Αγωνίσματα), Τυνησία-Τύνιδα, (2η Θέση), Βραζιλία-Ρίο Ντε Τζανέϊρο. (2η,3η Θέση), Γερμανία-Μανχαϊμ (1η Θέση) κ.α. 

Είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τις δυο όψεις του νομίσματος σχετικά με την αναπηρία διότι ήμουν αρτιμελής μέχρι να αποκτήσω την αναπηρία της εγκεφαλικής παράλυσης στα 16 μου και μέσα λοιπόν από τις εμπειρίες μου, των αγώνων και των ταξιδιών ανά τον κόσμο θα ήθελα πολύ να βοηθήσω από την δική μου οπτική το Αναπηρικό Κίνημα που προβληματίζεται υπερβολικά στην Τοπική μας κοινωνία. Έτσι, θέλω μαζί με τον Γιώργο Τσουρουνάκη, να δημιουργήσουμε μια Ζάκυνθο συμβατή σε όλους τους ανθρώπους. 

marinos kyriakos

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ονομάζομαι Μαρίνος Κυριάκος και είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος στον Τουριστικό τομέα και συγκεκριμένα σε όμιλο ξενοδοχείων, μετά από μακρόχρονη απασχόληση στον τραπεζικό χώρο (Εγνατία-Μαρφιν-όμιλος  Πειραιώς) συνολικής διάρκειας 18 ετών. Ενεργός στα κοινά και ιδιαίτερα στον χώρο του αθλητισμού, με συμμετοχή άμεση ή έμμεση στον στίβο, ποδόσφαιρο και μπάσκετ για πάνω από 30 έτη. Οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών (τα δύο μεγαλύτερα φοιτητές), με διακρίσεις στον αθλητισμό, στις ηλικίες τους, σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο. Αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω στην διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών έχοντας κοινό όραμα με τον Γιώργο Τσουρουνάκη και τον υπόλοιπο συνδυασμό, για την βελτίωση και εξέλιξη της καθημερινότητας του πολύπαθου νησιού μας, καθώς και της ανάγκης βελτίωσης και δημιουργίας των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν στα νέα παιδιά, επί ίσοις όροις, να κυνηγήσουν και να πετύχουν τα όνειρά τους. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Μαρίνος Νίκος (Αλίμονος). Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Ορέστη. Είμαι Δημοτικός υπάλληλος 35+7 έτη, εκ των οποίων τα 17 χρόνια είμαι Πρόεδρος των Εργαζομένων (7 θητείες). Έχω εκλεγεί δύο φορές ως μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ζακύνθου και τρεις φορές ως εκλογικός εκπρόσωπος στην ΠΟΕ-ΟΤΑ. Τέλος, είμαι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

maropoulos

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΛΑΪΝΗΣ)

Ονομάζομαι Μαρόπουλος Παναγιώτης (Λαϊνης), είμαι από το Κάτω Γερακαρίο και είμαι παντρεμένος με δύο παιδάκια. Είμαι ελεύθερος επαγελματίας, έχω σπουδάσει στο Τεχνικό Λύκειο Δομικός Κτηριακών Έργων και στην Επαγγελματική Σχολή Μηχανολογικά.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΛΑΪΝΗ)

Ονομάζομαι Μαροπούλου ΑγγελικήΛαϊνη κι έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος, παντρεμένη με τον Ψάρρη Μπάμπη κι έχουμε αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Γιάννη και την Βίβιαν. Μένω στο Κάτω Γερακαρίο 30 χρόνια. 

μαροθδασ

ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ονομάζομαι Μαρούδας Διονύσης και είμαι από το Λαγανά. Είμαι Πτυχιούχος Παντείου, πλέον Συνταξιούχος και πρώην Δήμαρχος Λαγανά. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Το όνομά μου είναι Μαρμαράς Γεράσιμος (Άκης). Είμαι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής Σόφιας (Μάστερ Φαρμακευτικής) κι εργάζομαι ως Φαρμακοποιός στο κατάστημα που κατέχω στο χωριό του Καλαμακίου.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Ματαράγκας Δημήτρης και είμαι από το Μουζάκι Ζακύνθου. Είμαι Ιδιωτικός υπάλληλος και πολύ νέος για να βλέπω το νησί μου σε αυτή τη κατάσταση και να αναγκάζομαι να το αποδεχτώ. Είμαι έτοιμος και πρόθυμος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια Ζάκυνθος όπως της πρέπει για τους νέους και για όλους τους πολίτες.

bozonos

ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΜΠΟΖΩΝΟΣ)

Ονομάζομαι Μουζάκης Διονύσης (Μποζώνος) γέννημα θρέμμα κάτοικος πόλεως Ζακύνθου και Αμμιώτης (περιοχή άμμου). Έχω δύο υπέροχα παιδιά το Γιάννη και τη Φένια. 
Εργάζομαι ως υπεύθυνος οικονομικών και λογιστηρίου τουριστικών επιχειρήσεων . Έχω παίξει 17 συναπτά έτη ανελλιπώς στην μεγάλη ομάδα του νησιού μας «Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961».  
Ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος συμπολίτευσης την περίοδο 2011-2014 ως υπεύθυνος Αθλητισμού.  
Επί δικής μου θητείας έγιναν τα εξής: 

Πραγματοποιήθηκαν 3 events:
Α) Το πρώτο τουρνουά παιδοβόλεϊ στην Πλατεία Σολωμού με άμμο και προβολείς με πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Β) Τουρνουά 5Χ5 δημοτικών σχολείων στη Πλατεία Σολωμού στρώνοντας τάπητα πλαστικό. 
Γ) Τουρνουά 3Χ3 στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας. 

Έχω διατελέσει πολλά χρόνια προπονητής Εθνικών κατηγοριών (3 χρόνια) και Τοπικών κατηγοριών, περνώντας 4 πρωταθλήματα 5 κύπελλα και ανεβάζοντας ομάδα από αγώνες μπαράζ στη Γ’ Εθνική αήττητη (όπου ακόμα ασχολούμαι). Είμαι Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Παλαίμαχων «Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961». Είμαι ενεργό μέλος χορευτικού Συλλόγου. 

mpalomenos

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ονομάζομαι Μπαλωμένος Χρήστος έχω γεννηθεί στην Αθήνα 30.09.1960. Έχω έρθει από την Αθήνα το 2002, εργαζόμουν στην ΕΑΣ και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Βοτανικού. Είμαι από το 2002 στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου σαν ΕΚΑΒ έως το 2016 και πλέον είμαι συνταξιούχος του ΕΚΑΒ. Είμαι χήρος κι έχω μια κόρη κι ένα εγγόνι. Τέλος, ασχολούμαι με τα αθλητικά και με τις ομάδες. Χόμπι μου έχω τον Αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. 

mpetinis

MΠΕΤΙΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Ονομάζομαι Μπετίνης Στάθης και είμαι δάσκαλος. 

μποτωνης

ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

Ονομάζομαι Μποτώνης Αναστάσιος και είμαι από το Κερί Ζακύνθου. Είμαι Τουριστικός Πράκτορας, Τέως Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Λαγάνα και αναπληρωτής Δήμαρχου 2014 – 2019. Είμαι μέλος διοικητικού συμβουλίου και διοικητικής επιτροπής και ,τέλος, Προέδρος τουριστικού τμήματος του Επιμελητήριου Ζάκυνθου από 2012 μέχρι και σήμερα. 

Θέλω να δω το τόπο μου όπως του αξίζει, και για αυτό τον σκοπό θα αγωνιστώ πλάι στο Γιώργο Τσουρουνάκη. Η Ζάκυνθος πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΜΠΟΤΩΝΗ ΖΩΗ

Ονομάζομαι Μποτώνη Ζωή και είμαι από τη πόλη της Ζακύνθου. Είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος και παντρεμένη με ένα παιδάκι. Μου αρέσει πολύ η παράδοση και κυρίως οι παραδοσιακοί χοροί, γι ’αυτό  είμαι μέλος  του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μανώλιες» Ζακύνθου. 

xenos

ΞΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ονομάζομαι Ξένος Ανδρέας και είμαι υπάλληλος ΙΚΑ. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΞΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Ξένος- Καρούμπας Γιώργος, είμαι από τη χώρα της Ζακύνθου, παντρεμένος με δύο παιδιά. 

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αυτή τη στιγμή έχω Ασφαλιστικό γραφείο στη κέντρο της πόλης. Ήμουν δώδεκα χρόνια στο επιμελητήριο Ζακύνθου (3 θητείες) κι έξι χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο Ζακύνθου. Ήμουν Ιδρυτής της ομάδας Βόλεϊ Πρωτέα και ιδρυτικό μέλος του ΖΑΟ.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΝΤΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Ονομάζομαι Παντή Στυλιανή (Στέλλα) και κατάγομαι από τους Αγ. Πάντες Ζακύνθου. Έχω σπουδάσει βοηθός Φυσιοθεραπευτή και εργάζομαι ως Φυσιοθεραπεύτρια. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό, τον στίβο, το ποδόσφαιρο και μου αρέσει πολύ και ο χορός. Θέλω να δω το νησί μου  να αλλάζει και να είναι πλέον κατάλληλο για όσους αγαπούν τον αθλητισμό. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Παπαδάτος Ιωάννης-Γιγάντες και είμαι από το Μαχαιράδο της Ζακύνθου. Είμαι απόφοιτος Λυκείου κι εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός. Έχω υπάρξει για μία τετραετία Αντιπρόεδρος σε Πολιτιστικό Σύλλογο. Μου αρέσει ο αθλητισμός και ιδίως το ποδόσφαιρο.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ - ΣΕΦ

Ονομάζομαι Γεωργία Παπαδάτου (Μπιτσελέ). Είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης και κατέχω τον τίτλο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης από το 2011, ενώ εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στο τμήμα επισιτισμού στο χώρο του τουρισμού. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια υγιεινής τροφίμων, επισιτισμού και εστίασης με το τελευταίο να είναι εν ενεργεία στο F&B Managment. Συμμετείχα στο Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο ως αθλήτρια πετοσφαίρισης για 15 χρόνια και αυτή μου η ενασχόληση με κάνει ικανή να γνωρίζω την ανάγκη στήριξης του αθλητισμού στο νησί μας. Συνδράμω ενεργά με τη βοήθειά μου σε ανθρωπιστικούς και φιλοζωικούς συλλόγους καθώς ενστερνίζομαι τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Λαμβάνω μέρος σε κοινωνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΑΙΡΗ

Είμαι η Παπαδάτου Μαρία (Μαίρη) και είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος, απόφοιτη της Ιδιωτικής Σχολής Λογιστών και Φοροτεχνικών.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Ονομάζομαι Παράσχης Διονύσης-Οδυσσέας και είμαι από το Κάτω Γερακαρίο. Είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και παντρεμένος με πέντε παιδάκια. Αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Τσουρουνάκη Γιώργο και τη «Δύναμη Ελπίδας», για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, όχι μόνο των δικών μου παιδιών, αλλά για τα παιδιά όλου του νησιού. Η Ζάκυνθος πρέπει επιτέλους να να πάρει τη μορφή που της αξίζει.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΡΑΣΧΗΣ - ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΠΕΤΑΛΗΣ)

Ονομάζομαι ΠαράσχηςΚορωνιός Νίκος (Πετάλης), έχω γεννηθεί στη Ζάκυνθο, ασχολούμαι με την Αλιεία κι έχω αποκτήσει κι ένα παιδάκι. Έχω υπάρξει μέλος του Δ.Σ. στο Κάτω Γερακάρι και είμαι πρώην Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΕΚΑ (Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων). 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Παράσχης Μαρίνος, είμαι παντρεμένος με την Αθήνα Ξένου και πατέρας του Ζήσιμου και της Φρύνης. Είμαι εν ενεργεία εκπαιδευτικός και διευθυντής τα τελευταία 8 χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Γερακαρίων. Είμαι  Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης. Ακόμα, Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) «Natura di Zante» και πρόεδρος στο Ζακυνθινό παράρτημα της Ζακυνθινός Εστίας Πολιτισμού «Διονύσιος Ρώμας». Έχω υπάρξει Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλυκών με τον αείμνηστο Αντώνη Γκούσκο. Είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος για το νησί που ζω και εργάζομαι, τόσο για το περιβάλλον, τον πολιτισμό αλλά και όσον αφορά το κομμάτι της παιδείας που το απαρτίζει. 

ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΣΑΣΕΝΤΗΣ)

Ονομάζομαι Παράσχης Σπύρος-Σασέντης και είμαι από το Κάτω Γερακαρίο Ζακύνθου. Είμαι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά και τρία εγγονάκια.  Έχω σπουδάσει Φυσική και Μαθηματικά κι έως το 2015 εργαζόμουν σε εργοστάσιο κατασκευής Βιομηχανικών μηχανημάτων.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Ονομάζομαι Πατρινού Μαριάννα και είμαι από το Ρομίρι Ζακύνθου. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πλέον είμαι υπεύθυνη του τμήματος πωλήσεων της οικογενειακής μας επιχείρησης. Είμαι αρραβωνιασμένη και θέλω να «χτίσω» μια όμορφη ζωή στο νησί που γεννήθηκα μαζί  με την οικογένειά μου. Δεν θέλω να βλέπω πλέον τον τόπο μου να μαραζώνει, γι΄αυτό αποφάσισα να συνεισφέρω κι εγώ στον μεγάλο αγώνα που ξεκίνησε ο Γιώργος Τσουρουνάκης. Με τον κ. Τσουρουνάκη και τη «Δύναμη Ελπίδας», θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δούμε το νησί μας όπως του αξιζει. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΑ

Ονομάζομαι Πετράτου Βασιλική και με φωνάζουν Βάσια. Εργάζομαι ως γυμνάστρια και είμαι απόφοιτη του ΔΙΕΚ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και απόφοιτη ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΉΣ ΑΓΩΓΉΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΊΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΝΙΑ)

Ονομάζομαι Πέττα Αναστασία (Τάνια) και είμαι από τη πόλη Ζακύνθου. Έχω σπουδάσει Ελληνική και Ιταλική Φιλολογία και είμαι Φιλόλογος. Έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια την  Ιδιωτική εκπαίδευση και μεταξύ άλλων έχω συνεργαστεί με την εφημερίδα «Ημέρα» για αρθρογραφία και επιμέλεια κειμένου. Ονειρεύομαι και θα παλέψω για μια καλύτερη Ζάκυνθο για εμάς και τα παιδιά μας. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΕΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ

Ασχολήθηκα ενεργά από τα πρώτα μου χρόνια στο μαθητικό κίνημα όπου και εκλέχτηκα 2 φορές πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και συμμετείχα στο κίνημα για δωρεάν και δημόσια Παιδεία. 
Ως φοιτητής συμμετείχα ενεργά στην σχολή μου στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής Θεσσαλονίκης όπου και πήρα πτυχίο το 2015. Έκανα πρακτική στην Εφορία Ζακύνθου. 
Είμαι ενεργός παίκτης του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της ΑΓΕΖ και πρόσφατα συμμετέχω ενεργά ως μέλος του ΔΣ στην Διοίκηση της ομάδας. Εχω αγάπη με την λαϊκή μουσική και χορευτική παράδοση και συμμετέχω ενεργά στο χορευτικό συγκρότημα Φιόρο του Λεβάντε και ως αντιπρόεδρος και μέλος της ιστορικής χορωδίας της Φανερωμένης. 
Στα 27 μου εκλέχτηκα Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης όπου και παραμένω έως τώρα παλεύω με γνώμονα της αγάπη για τον τόπο μου με όραμα για το αύριο αλλά κυρίως με καθοδηγεί το αίσθημα καθήκοντος για την εκπλήρωση των αναγκών των πολλών.
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΛΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ "ΓΑΛΗΝΟΣ"

Ονομάζομαι Πλαρινός Γιάννης, είμαι από το Τσιλιβί (Πλάνο) Ζακύνθου κι έχω αποκτήσει ένα παιδάκι. Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, του τμήματος «Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης» κι εργάζομαι ως Γενικός Διευθυντής Ιδιωτικής Κλινικής (Γαληνός).  Έχω υπάρξει για πολλά χρόνια Πρόεδρος στην ομάδα Αθλητικών Ομίλων Τσιλιβιού (Α.Ο) και πλέον έχω αναλάβει τη θέση Γενικού Γραμματέα στην ίδια ομάδα.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΛΕΣΣΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ οραματιζόμαστε μια άλλη Ζάκυνθο, όπου οι νέοι θα θέλουν να μείνουν, γιατί θα ξέρουν ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΟΜΟΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Ονομάζομαι Πομόνης Θοδωρής, είμαι από το Τραγάκι Ζακύνθου, παντρεμένος με ένα παιδάκι. Είμαι Χημικός, απόφοιτος του πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω υπάρξει Διευθυντής στο Χημείο του Κράτους, Πρόεδρος στον Ασφαλιστικό Φορέα Χημικών, Γραμματέας στην Ένωση Ελλήνων Χημικών και Πρόεδρος σε διάφορους Πολιτιστικούς Συλλόγους.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Ποταμίτης Τιμόθεος- Κωνσταντίνος και είμαι Ξενοδοχειακός Υπάλληλος.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ονομάζομαι Προβατίδης Παναγιώτης-Τάκης και είμαι επιχειρηματίας. Είμαι απόφοιτος Ιδιωτικής σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχω υπάρξει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αθλητών Φυσικής Σωματοδόμησης (NGBA). Επίσης, υπήρξα Συνδιοργανωτής και επικεφαλής κριτής σε πληθώρα πανελληνίων και παγκοσμίων  διαγωνισμών φυσικής σωματοδόμησης.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΡΕΠΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ονομάζομαι Ρέπα Φωτεινή του Ιωάννη. Είμαι από το Καρπενήσι και είμαι μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου επίι 26 χρόνια. Είμαι Δικαστική ΥπάλληλοςΣυνταξιούχος. Έχω εργαστεί σε υπηρεσία στο Υπ. Δικαιοσύνης, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην Εισαγγελία Αθηνών, στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου αλλά και στο Ειρηνοδικείο Ζακύνθου, όπου ήμουν προϊσταμένη για δέκα χρόνια. Πλέον είμαι  ενεργό μέλος σε Συλλόγους. Είμαι Ταμίας Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου, είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλιου Πολιτιστικού Σωματείου στη Λέσχη «Ο Ζάκυνθος» και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών Δήμου Ζακύνθου. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ

Ονομάζεται Σκιαδόπουλος Διονύσιος και είναι παιδί αγροτικής οικογένειας.

Έχει τελειώσει την πρωτοβάθμια κ δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα δημόσια σχολεία Κατοσταριού και είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής της γυμναστικής ακαδημίας του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης(ΤΕΦΑΑ Σερρών). Μιλάει την Αγγλική γλώσσα.

Έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις στο ΤΕΝΞ, στο επίλεκτο τάγμα του μηχανικού με ειδικότητα στις εκκαθαρίσεις ναρκοπεδίων και εξουδετερώσεις εκρηκτικών μηχανισμών.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατασταρίου 2019-2023, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κατασταρίου “Μορφές”, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νεολαίας του πρώην Δήμου Αλυκών ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει Γενικός αρχηγός και Γενικός γραμματέας στην μεγάλη του αγάπη, την ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κατασταρίου που μαζί του έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελα και συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

Επίσης είναι εθελοντής αιμοδότης και μέλος σε διάφορους συλλόγους και σωματεία.

Σήμερα απασχολείται στον τουριστικό τομέα όπου μαζί με τον αδερφό του διατηρούν οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης στις Αλυκές Κατασταρίου.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΟΥΡΜΠΗ ΑΝΘΗ

Ονομάζομαι Σούρμπη Μαριάνθη (Ανθή). Είμαι απόφοιτη του τμήματος «Ιστορία- Αρχαιολογία – Κοινωνική Ανθρωπολογία», κι εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος. Συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της Ζακύνθου και ένα από αυτά είναι η «Giostra di Zante», ένα δρώμενο που κρατάει τον παρελθόν του νησιού ζωντανό.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΟΥΡΜΠΗ ΜΑΡΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Η συμμετοχή της καθεμιάς και του καθενός από εμάς στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια σύμπραξη ευθύνης στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου, με κοινωνική συνοχή και αξιοπρεπή διαβίωση. Αλλάζουμε οπτική, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΟΥΡΜΠΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Σούρμπης Σπύρος και είμαι από το Ρόιδο Ζακύνθου. Είμαι Ιδιωτικός υπάλληλος και πολύ πρόθυμος να βοηθήσω τον κ.Τσουρουνάκη και τον συνδυασμό να δημιουργήσουμε μια Ζάκυνθο, όπως της αξίζει. Ασχολούμαι χρόνια με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό και θα ήθελα να ζω σε ένα νησί με ανθρώπους που να πράττουν τα δέοντα όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Είμαι έτοιμος να γίνω ένας από αυτούς τους ανθρώπους.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΠΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Σπίνος Σπύρος και είμαι από τη Ζάκυνθο. Έχω σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και στο University of West London FDA In hospitality management and food studies και είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος. Επίσης, αγαπώ το χορό και είμαι δάσκαλος latin social dances.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΠΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ονομάζομαι Στράτος Σπίνος (Αραβίδας) και είμαι Συνταξιούχος ΑμεΑ. Είμαι ηλεκτρολόγος, απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου. Είμαι αντιπρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΑμεΑ “Οι Ποπολάροι” καθώς και Αντιπρόεδρος του  Συλλόγου Νέων Εργατικών Κατοικιών “Ζάκυνθος ΙΙΙ”. Συμμετέχω σε διάφορες δράσεις και σε κοινωνικά κινήματα με σκοπό την βελτίωση της ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

stamiris

ΣΤΑΜΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ονομάζομαι Σταμίρης Πέτρος, είμαι από τον Αγ. Δημήτρη και είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας για πολλά συνεχή χρόνια.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΤΟΚΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ονομάζομαι Στόκκου Δέσποινα του Γεωργίου και γεννήθηκα στην Αθήνα από γονείς με καταγωγή από την Κύπρο. Το 2001 είχα την τύχη να μετακομίσω με το σύζυγό μου στην Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στον οικισμό Χαρτάτα της Δημοτικής Κοινότητας Κατασταρίου Ζακύνθου. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ποταμίτη, ο οποίος είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση. Από το 2001 έως τον Σεπτέμβριο του 2017 άσκηση δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία με έμφαση στους τομείς του αστικού και τραπεζικού δικαίου. Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζομαι στην Α.Α.Δ.Ε. και συγκεκριμένα υπηρετώ στη Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου (Π.Ε. ΝΟΜΙΚΩΝ, Κλάδου Εφοριακών). 

Έχω δραστηριοποιηθεί ενεργά στο χώρο της κοινωφελούς δράσης και συγκεκριμένα έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ, του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ», του Σωματείου με την επωνυμία «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ορίσουμε το αύριο του τόπου μας. Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διαμορφώσουμε το μέλλον των παιδιών μας. 

stravogenis

ΣΤΡΑΒΟΓΕΝΗΣ-ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Είμαι ο Παύλος Στραβογένης (Λινάρδος), μουσικός και επιχειρηματίας. Οι συμπατριώτες μου με γνώρισαν στα πρώτα χρόνια ελεύθερου ραδιοφώνου και τηλεόρασης στην Ζάκυνθο μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΖ. Είμαι συνιδιοκτήτης με την οικογένειά μου της επιχείρησης Πόρτο Κούκλα και πατέρας δύο παιδιών. 

στραβοποδης

ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ονομάζομαι Στραβοπόδης Διονύσης και γεννήθηκα στο Βανάτο Ζακύνθου το 1961. Είμαι πτυχιούχος της Σιβιτανίδειου  Σχολής Ηλεκτρολόγων στην Αθήνα. Πλέον κατέχω Τεχνικό γραφείο Ηλεκτρολογικών έργων στο χωριό του Βανάτου. Έχω επιτελέσει έργο ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο Αρκαδίων, καθώς και αναπληρωτής Δημάρχου. ‘Ημουν πρόεδρος Αποχετευτικού Πλάνου, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρκαδίων, Δημοτικός Σύμβουλος Ενιαίου Δήμου Ζακύνθου, Κοινοτικός Σύμβουλος Βανάτου, Συνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ένωση ΟΤΕ, μέλος Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΖ Ζακύνθου. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Στρούζας Γιώργος. Γεννήθηκα στην Ζάκυνθο. Είμαι απόφοιτος Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Η/Υ Πολυτεχνικής σχολής. Το 2004 ξεκίνησα να εργάζομαι στο Dealing Room της Alpha Τράπεζας (Alpha Bank). Το 2009 μετακόμισα στο νησί με την οικογένειά μου όπου εργάζομαι στο τοπικό κατάστημα της ιδίας τράπεζας έως σήμερα. Είμαι Αντιπρόεδρος του Σωματείου Τραπεζοϋπαλλήλων Ζάκυνθου και παράλληλα ενεργό μέλος της ΕΛ/ΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα). Ασχολούμαι ενεργά με τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα με την Ποδηλασία Δρόμου. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει 2 παιδιά.
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΖΑΝΗ-ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΝΑΤΑΣΣΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ονομάζομαι Τζάνη-Βυθούλκα Νατάσσα και κατάγομαι από τη Βόρεια Ήπειρο. Διαμένω στη Ζάκυνθο με την οικογένειά μου εδώ και πολλά χρόνια καθότι ο σύζυγός μου με τον οποίο έχω αποκτήσει 3 παιδιά, είναι από την Ζάκυνθο και συγκεκριμένα από το Καλαμάκι. Έχω αποφοιτήσει από τη Γεωπονική Σχολή και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του τουρισμού.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΟΥΡΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΥΚΑΝΑ

Ονομάζομαι Τουρίκης Σπύρος και κατάγομαι από τον Αλυκανά Ζακύνθου. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο κατάστημα ”Σπαθής Κτίσμα και Διακόσμηση” ενώ διατηρώ παράλληλα και κατάστημα εστίασης στον Αλυκανά Ζακύνθου. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά, καθώς και εν ενεργεία Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Αλυκανά από το 2019 όπου και δραστηριοποιούμαι ενεργά για το καλό του χωριού μας.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ονομάζομαι Τριανταφύλλου Κατερίνα και είμαι από το όμορφο χωριό της Αγ. Μαρίνας-Φαγιά. Είμαι ενδυματολόγος με ειδικότητα στις παραδοσιακές ενδυμασίες-χειροτεχνήματα. Το έτος 1991 , βρέθηκα στην Αθήνα όπου επιμελήθηκα την κοπή και τη ραφή των κουστουμιών ,στο Ηρώδειο, τη Λυρική Σκηνή, το Θέατρο Βεργή κ.α . Έχω συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και γενικότερα είμαι άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στην παράδοση και τη τέχνη. Πολλές θεατρικές παραστάσεις υπογράφουν το όνομά μου στην ενδυματολογία, γι’ αυτό πάντα λέω πως χρειάζεται να αγαπάς αυτό που κάνεις. Αυτή είναι και η ανταμοιβή.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Τσαγκαρόπουλος Δημήτρης, είμαι από το Λαγανά-Καλαμάκι Ζακύνθου, παντρεμένος με δύο παιδιά και δύο εγγονάκια. Είμαι συνταξιούχος-ανάπηρος πολέμου. Έχω υπάρξει Δημοτικός Σύμβουλος για οχτώ χρόνια στον πρώην Δήμο Λαγανά και πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμακίου για οχτώ χρόνια (1987-1994). Επίσης, ήμουν Αντιδήμαρχος Λαγανά (1999-2006) και για δώδεκα χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζακύνθου από το 2010 έως και σήμερα (2023). Θέλω να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου σε μια Ζάκυνθο αξιοπρεπέστατη, που θα είναι και θα γίνεται πιο ανθρώπινη μέρα με τη μέρα. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΣΑΝΗ ΑΝΤΖΕΛΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θα αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για το νησί μας. Αυτός είναι ο στόχος μας και η υπόσχεσή μας. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όλοι μας να αγωνιστούμε με ανιδιοτέλεια. Όλοι μας να μιλήσουμε στους ανθρώπους μας, στις γειτονιές μας, στις δουλειές μας. Είναι τόσο απλό. Αν το κάνουμε, τότε τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Και η Ζάκυνθος θα κερδίσει. 

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΤΣΙΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στην παρατεταμένη στασιμότητα και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

faraos

ΦΑΡΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Φαραός Νικόλαος και είμαι εκπαιδευτικός. 

Είμαι πρώην μέλος Διοικητικού Συμβουλίου δασκάλων /νηπιαγωγών Ζακύνθου. Είμαι πρώην μέλος Κοινοτικού Συλλόγου Αγ. Κηρύκου και πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΔΕ ΤΕΔΚ. Ήμουν Υπεύθυνος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγερικού και μέλος Δ.Σ Συνταξιούχων. 

Οργανώνω Πεζοπορίες 11 συνεχή χρόνια και είμαι αντιπρόσωπος Δασκάλων Διδασκαλίας Ομοσπονδίας Ελλάδος 10 χρόνια.  

φεραδοθροσ

ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και διαμένει στο Μαχαιράδο Ζακύνθου. 

Υποδιευθυντής στο Ταχυδρομείο Ζακύνθου. 

Ασχολείται με το συνδικαλισμό από το 1994 και αυτή την περίοδο είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΛΤΑ Πελοποννήσου κ. Ιονίων Νήσων. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, επίσης μέλος του Δ.Σ. των Δημ. Παιδικών Σταθμών. 

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.  

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΧΑΪΚΑΛΗ ΡΟΜΙΝΑ

Ονομάζομαι Χαϊκάλη Ρουμβίνη-Ρομίνα είμαι από τη πανέμορφη Ζάκυνθο και είμαι επιχειρηματίας. Έχω σπουδάσει Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Επιπρόσθετα, έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Οινολογίας Αττικής και πλέον είμαι επιχειρηματίας. Είμαι ενεργή στις κοινωνικές δράσεις, καθώς έχω συμβάλλει στη στήριξη και τη καθοδήγηση σε ευπαθείς κι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Επίσης, υπήρξα εθελόντρια στα ΜΜΕ για την εύρεση οικογένειας σε αδέσποτα ζώα. Τέλος διακατέχομαι από περιβαλλοντική φροντίδα και οικολογική συνείδηση.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Ονομάζομαι Χαικάλης Διονύσης (Μπαλασκόνης). Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τόσο στη Ζάκυνθο όσο και στην Κρήτη όπου σπούδαζα, ασχολούμουν με τη διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων, φιλανθρωπικών δράσεων και εκδηλώσεων. Είμαι εν ενεργεία Γραμματέας φοιτητικής παράταξης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΧΙΩΝΗ ΑΘΗΝΑ

Λέγομαι Χιώνη Αθηνά και κατάγομαι από το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών και είμαι εκπαιδευτικός. Υπήρξα πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου «Αφέντης Λαός» 2021-2022, Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Δασκάλων Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» 2014 – 2016. Τέλος, έχω συμμετάσχει σε κοινωνικές – σινδικαλιστικές – περιβαλλοντικές δράσεις.

Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος

ΨΑΡΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ