Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος
Δύναμη Ελπίδας Ζάκυνθος Τσουρουνάκης Γιώργος Υποψήφιος Δήμαρχος

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ

Βρέθηκα στη Zάκυνθο από επίμονη επιλογή, πριν από 40 χρόνια, παιδί μια αγροτικής οικογένειας από ένα μικρό χωριό των Χανίων. Η ιστορία και οι άρρηκτοι δεσμοί της Ζακύνθου με την Κρήτη είναι θεμελιωμένες από πολύ παλιά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται άλλωστε. 

Αυτός ο τόπος με αγκάλιασε και τον αγάπησα. Ήμουν αποφασισμένος να φτιάξω τη ζωή μου και να δημιουργήσω την οικογένεια μου εδώ. Έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στο νησί μας. Υπάρχουν δύο λογιών πατρίδες: Τη μία μας τη δίνει η μοίρα και είναι το μέρος που γεννιόμαστε, όμως η δεύτερη είναι αυτή που επιλέγουμε να πορευτούμε και να ζήσουμε. Για μένα η Ζάκυνθος είναι η πατρίδα της καρδιάς μου.  

Η σκληρή προσπάθεια καθώς και οι σπουδές μου στον τουρισμό με βοήθησαν να χτίσω μια αξιόλογη τουριστική επιχείρηση με σεβασμό στη Ζάκυνθο, τους εργαζόμενους και του συνεργάτες μου. Δεν σταμάτησα να δουλεύω, να διευρύνω ορίζοντες, να ακούω, να δημιουργώ δεκάδες θέσεις εργασίας, να βοηθάω και να σέβομαι. Δεν είμαι άνθρωπος του καναπέ, είμαι ένας ενεργός πολίτης που έχει προσπαθήσει και προσπαθεί πολλά χρόνια τώρα, προσφέροντας και επιστρέφοντας πίσω στη κοινωνία, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας. 

Από τη θέση του Δημάρχου, μαζί με την ομάδα μου, θεωρώ πως θα μπορέσω να προσφέρω τα μέγιστα στους συμπολίτες μου και στην ωραία και μόνη Ζάκυνθο, στην γλυκύτατη πατρίδα της ζωής μου. 

Δεν χρειάζομαι να πάρω τίποτα, το χρέος όλων μας είναι να αφήσουμε παρακαταθήκες.